Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser 

Aftale mellem dig (som kunde) og Vidcom anses for indgået, når din ordre er modtaget og bekræftet af Vidcom. 

Afgivelse af ordre via vores webshop, er ikke en juridisk bindende aftale. Vidcom har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.

Når du har afgivet en ordre via vores webshop, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. 

Alle aftaler indgås på dansk.

Har du ikke modtaget en bindende ordrebekræftelse/faktura fra Vidcom, og er din ordre endnu ikke effektueret, kan du annullere din ordre ved at kontakte vores kundecenter på tlf. 56 160 360.

Er varerne pakket/afsendt af Vidcom, har du dog stadig mulighed for at fortryde købet. Se punkt 8.

For at du kan bestille varer hos os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Som registreret hos Vidcom har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@Vidcom.dk. Personoplysningerne registreres hos Vidcom og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand, dog videregives din email-adresse og mobilnummer til GLS i forbindelse med afsendelse af pakker (så du kan modtage leveringsoplysninger).

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusive 25% moms.

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visakort eller Mastercard. Kortoplysningerne transmitteres krypteret mellem kunde og Vidcom. Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres dog ikke.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Vidcom bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 1-4 hverdage efter at vi har modtaget din bestilling, med mindre andet er aftalt i bestillingsprocessen.

Alle pakker afsendes med GLS i hele landet med brofast forbindelse til kr. 29,- pr. ordre.                                                  Til ikke brofaste øer tillægges gebyr kr. 40,- pr. ordre

Med mindre andet aftales, vil du være berettiget til at hæve købet, hvis du ikke har modtaget de bestilte varer senest 14 dage efter, at du har afgivet din ordre.

Vidcom bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der kræves underskrift ved modtagelse.

Vidcom leverer i hele Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne. Vidcom leverer ikke til udlandet.

Du kan uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives til info@Vidcom.dk, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen i den modtagne pakke. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du ønsker at fortryde den indgåede aftale. Vi gennemfører tilbagebetalingen uden tillæg af gebyrer og med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Returnering:

Har du allerede modtaget varerne, skal du sende dem retur til Vidcom uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Bemærk at du selv skal betale returfragten. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du kan fortryde dit køb/returnere en vare ved at:

- Afvise modtagelse af varen/undlade at afhente en forsendelse

- Sende varen retur til Vidcom, Højelsevej 15, 4623 Lille Skensved

Du kan også benytte den fremsendte standardfortrydelsesretsformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen.

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse. Har du som forbruger købt varer, har du i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du som forbruger snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Vidcom og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig.

Reklamation kan foretages ved at kontakte vores kundecenter( info@Vidcom.dk ). Lider varen af en fejl eller mangel, vil Vidcom, om muligt, ombytte varen, ellers refundere beløbet. 

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis du er utilfreds med Vidcoms håndtering af en reklamation eller andet, skal du først rette henvendelse til Vidcom. Kan der ikke findes en løsning, kan du klage til Center for Klageløsning, Nævnenes hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Via www.forbrug.dk 

Hvis der ikke lykkes os at nå til enighed hos Center for Klageløsning, kan du derefter indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelser herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

Vidcom Home

Højelsevej 15, 4623 Lille Skensved.  Telefon : 56 160 360

CVR nr. 1658 4401

E-mail: Info@Vidcom.dk