Om vidcom

Vidcom er grundlagt tilbage i 1986. Virksomhedens forretningside har siden start været at importere og forhandle smarte produkter, der gør dagligdagen en lille smule mere praktisk, nem og sjov. 

Produkterne spænder over mange forskellige kategorier, med funktionalitet som fællesnævneren.

Nye produkter findes via messer og udstillinger over hele verden og via virksomhedens store globale netværk af kontakter og leverandører.

Vidcoms sortiment er evigt omskifteligt med et konstant fokus på tilvejebringelse af nye smarte opfindelser.

Brugbare kvalitets produkter du kender fra dit lokale supermarked

Vidcom Danmark A/S er en virksomhed, hvis produkter forhandles i dagligvarebutikker, isenkræmmere og byggemarkeder via In-Store-Video, dvs produkt-demonstrationer på skærme opstillet som del af et varedisplay.

Efter mere end 30 års varesalg i butikker, er vores produkter nu ligeledes tilgængelige online

Alle vores produkter præsenteres og forhandles nu ligeledes online, nemt og bekvemt med levering til nærmeste GLS pakkeshop. 

Altid testede og godkendte produkter

Hos Vidcom kan du altid være sikker på at vores produkter overholder gældende lovgivning. Alle vores produkter er testede og certificerede efter de krav og regler, der gælder indenfor alle de specifikke produktkategorier. 

Vores produkter testes såvel af producenterne, som af os selv. Intet sendes med andre ord på markedet, før vi føler os sikre på, at forbrugeren trygt kan tage produktet i anvendelse.

Udforsk vores produkter