Persondatapolitik

Persondataforordningen der træder i kraft d. 25. Maj 2018, er skabt for at beskytte dig og sikre dine rettighed til at bestemme hvad dine personlige oplysninger bliver brugt til, samt at disse opbevares sikkert af de virksomheder du deler dine oplysninger med - for at undgå misbrug.

På denne side kan du finde information om hvordan Vidcom Home lever op til persondataforordningen.

Vidcom Home gemmer dine personlige oplysninger sådan at vi kan håndtere din webshop ordre. Vi gemmer email, telefonnummer, navn, adresse, postnummer, by samt IP. Oplysningerne bruger vi til at sende din købte vare til din adresse eller nærmeste pakkeshop. Vi gemmer også dine ordre, faktura og kreditnota, så vi let kan håndtere eventuelle reklamationer eller retur. Vi er desuden også pålagt at gemme bilag så som ordre, faktura og kreditnota jævnfør dansk bogføringslov min. 5 år.
Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, gemmer vi naturligvis også dit navn og din email som du indtaster ved tilmeldingen. Dette er en nødvendighed for at kunne sende dig nyhedsbreve.

Opbevaring af Personlige oplysninger

Når du indtaster dine personlige data i forbindelse med køb på vores webshop gøres dette via SSL krypteret forbindelse sådan at det ikke er nogen andre der kan se med. Vi har SSL krypteret forbindelse på vores webhotel via vores hosting udbyder men der er også SSL kryptering på betalingsmodulet fra vores betalingskortudbyder (Bambora/epay).
Dine personlige oplysninger opbevares i vores webshops database. Løbende som der udgives sikkerheds opdateringer der sikre webshoppen mod hacker angreb ol. opdateres vores system automatisk. Dette sikre alle personlige oplysninger så godt som muligt.

Personlige oplysninger indsamles i samarbejde med:

  • Epay/bambora (Håndtere betalingskort)
  • Navision (Bogføring af bilag og regnskab)
  • Google (Analytics, Adwords, Webmastertools)
  • Facebook (Annoncering)
  • Mailchimp (Udsendelse af nyhedsbrev)
  • Perspektiva (IT support)
  • Simple Solution (webshop udbyder)

Alle ovenstående 3'parts data behandlere lever op til EU's krav om behandling af personlige oplysninger.
Vi deler kun dine personlige oplysninger i tilfælde hvor du har givet os lov til det.

Vi kan godt glemme dig igen:

  • På facebook skal du blot trykke på krydset på annoncen. Og vælge at du ikke ønsker at se denne annonce igen. Så ser du aldrig mere annoncer fra os igen på Facebook.
  • Du kan også fjerne dit like fra vores facebookside, så får du heller ikke vores nyheder og tilbud i dit newsfeed.
  • På vores nyhedsbrev skal du trykke afmeld så slettes du fra vores nyhedsbrevsliste.
  • Ønsker du ikke at dele din information med Google Analytics, kan du installere følgende Chrome plugin, der forhindre google at indsamle data om dig: Google Analytics Opt Out plugin

Databehandleraftaler

  • Følgende 3 parts databehandlere har vi en skriftelige aftale med der sikre de håndterer dine personlige oplysninger forsvarligt.
  • Epay/bambora (Håndtere betalingskort)
  • Navision (Bogføring af bilag og regnskab)
  • Google (Analytics, Adwords, Webmastertools)
  • Facebook (Annoncering)
  • Mailchimp (Udsendelse af nyhedsbrev)
  • Perspektiva (IT support)
  • Simple Solution (webshop udbyder)

Privatlivspolitik

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.
Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.
Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Vidcom Danmark A/S 

Højelsevej 15
4623 Lille Skensved
Telefon: 56 16 02 60
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.